Информация за плащане

Платежните инструменти са наложен платеж/плащане при получаване/ или банков превод.

Ако клиентът избере да заплати поръчката си по банков път,е необходимо потвърждение от наша страна,че продуктите,които клиентът желае да поръча,са налични.За целта е необходимо да се свържете с нас на следния телефон-0878 707701 или да направите поръчка,като посочите,че ще заплатите с банков превод,но да изчакате обаждане от нас за потвърждение на поръчката,след което да извършите превода.

Ако клиентът избере да заплати поръчката си по банков път,тя няма да бъде обработена и доставена до него преди получаването на преведените от клиента суми по сметката на ДЕТСКИ МАГАЗИН ЛИМБО ООД.

При направена поръчка,с посочено плащане по банков път,ДЕТСКИ МАГАЗИН ЛИМБО се ангажира да пази от продажба поръчаните от клиента стоки в рамките на 4 работни дни.Ако през това време по сметката на ДЕТСКИ МАГАЗИН ЛИМБО не постъпят съответните дължими от клиента суми,поръчката се анулира.

При банков превод, в графата "Основание за плащане", ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номер на поръчката.Ако не се попълни, номер идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана.

Банкова сметка на ДЕТСКИ МАГАЗИН ЛИМБО:

ОББ АД,Клон Пазарджик

BIC:UBBSBGSF

BG58UBBS80021062698040  

Получател: ДЕТСКИ МАГАЗИН ЛИМБО ООД